U21-förlust i Malmö

20 oktober, 2014 |

MFF vann dagens U21-möte i Folksam U21 med 4-3 (4-1)

En bra och en mindre bra halvlek från kalmar FF:s sida gav en 4-3 seger till Malmö FF i dagens slutspelsmatch på Hästhagens IP.

Det var MFF som svarade för en bra inledande halvlek och vid halvtidsvilan var man i en 4-1 ledning sedan Kalmar FF reducerat i halvlekens sista minut genom Herman Sillerström.

Andra halvlek bjöd på betydligt bättre spel från Kalmar FF och i den 76:e minuten kunde Cesar slå in 4-2 målet sedan Muktar Ahmed svarat för framspelningen. Bara minuterna senare ordnade Cesar en straff som Taiwo Awoniy säkert placerade i mål.

Kalmar FF nådde trots ett intensivt jagande inte ända fram till en kvittering utan matchen slutade 4-3 till Malmö FF.

Nu återstår bara en match i U21-slutspelet och den spelas mot Helsingborgs IF hemma i Kalmar den 28 oktober.

Kalmar FF förlorade tisdagskvällens bortamatch mot Malmö FF med 2-0

Kalmar FF segersvit i Folksam U21 Södra stannade vid sex matcher. Tisdagskvällens bortamatch mot Malmö FF slutade med en 2-0-förlust på Malmö Stadion.

MFF kom till spel med ett juniorbetonat lag då hela a-laget befann sig på Färöarna för Champions League-kval. Trots det lyckades inte Kalmar FF plocka med sig några poäng hem till Kalmar. Dålig inställning, underskattning och säsongens sämsta insats rapporteras från kvällens match på Malmö Stadion.