U21-förlust mot Öster

9 april, 2013 |

Öster tog hem kvällens miniderby på Gasten

Kalmar FF och Öster spelade en jämn första halvlek på Gasten i kvällens U21-match. Halvleken innehöll också ett mål för vardera lag. Öster tog ledningen efter knappa kvarten spelad men Kalmar FF kunde kvittera i den 30:e minuten genom Papa Diouf.

Andra halvlek hade bara spelats ca: 15 minuter när Anton Agebjörn fick sitt andra gula kort och visades av plan. Med en man mer blev Öster för starka och inom loppet av tre minuter från utvisningen hade man utökat till 3-1.

Matchen sista mål föll med 10 minuter kvar att spela.

Kalmar FF:s andretränare Patrik Hansson efter matchen
– Jag tycker att det var en jämn första halvlek där jag ändå tycker att vi hade för lågt bolltempo och för dålig rörelse. Vi spelade en och en både offensivt och defensivt och var för dåliga kollektivt.
Det här provade vi att rätta till inför andra halvlek men det såg ungefär likadant ut under hela andra också. När vi sedan fick en utvisad och dom gör två snabba mål direkt efter det så blev det för svårt för oss trots att vi skapade en del bra chanser men Öster vann fullt rättvist i kväll.