U21: Förlust mot Trelleborg

7 juli, 2021 | Nyhet

Det blev förlust i dagens U21-match mot Trelleborgs FF med 1-0. Målet kom i den 67:e matchminuten då Fritiof Björkén sköt in segermålet för bortalaget. Nästa U21-match spelas hemma mot Landskrona BoIS den 27 juli kl.17.00. Tack till all publik som var på plats för att stötta Kalmar FF idag på Guldfågeln Arena!

Stefan Larsson efter matchen
– En jättenyttig match för vår del, där dem som hittills inte spelat så mycket på slutet, samt många yngre killar från vårt U19 får möta ett ordinarie Trelleborg som ligger på 3:e plats i superettan. Jag tycker vi matchen igenom visar ett stort mod och en ambition i att bestämma matchbilden. Något jag tycker vi i större delen av första halvlek lyckas med. Både i det egna spelet och i vårt presspel. I andra halvlek blir vi tyvärr lite försiktiga och passiva i våra förflyttningar, utan att för den skull tappa ansiktet i matchen. Men vi orkar inte riktigt hålla uppe beslutsfattandet på den nivå vi vill, och spelet blir mer böljande i andra halvlek.

Startelvan
Tobias Andersson, Olle Lind, Emin Nouri, Lukas Rhöse, Sebastian Nilsson, Victor Backman, Moustafa Benshi, Arton Podrimcaku, Isak Magnusson, David Majak Chan, Noah Shamoun

Ersättare: Mohamed Issack, Jakob Andersson, Lucas Andrén Michailidis, Armandas Kucys, Oscar Bouyer (mv)Annons