U21: Förlust på Hyllie IP

15 juli, 2013 |

Kalmar FF förlorade med 4-1 mot Malmö FF i kvällens bortamatch i U21 Allsvenskan Södra

Efter två raka segrar blev det förlust i kvällens bortamatch mot Malmö FF i U21 Allsvenskan Södra. Matchen som spelades på Hyllie IP slutade 4-1, efter 1-0 i halvtid. KFF:s mål gjordes av Ismael Silva Lima.

För två veckor sedan besegrade Kalmar FF U21 just Malmö FF med 4-1 när lagens ställdes mot varandra på Åvallen i Trekanten. I kvällens möte på Hyllie IP tog skåningarna revanch med samma siffror, där framförallt KFF bjöd på alldeles för lätta mål samtidigt som ineffektivitet framför mål var högst påtalig.

Hemmalaget hade med sig en 1-0-ledning in till pausvilan i en halvlek som för övrigt var jämn mellan lagen. Hemmalaget avgjorde matchen med två snabba mål i mitten på andra halvlek samt gjorde 4-0 med kvarten kvar och efter det kunde inte KFF resa sig. KFF:s tröstmål och reducering kom tio minuter före slutet genom Ismael Silva Lima som spelade 90 minuter som defensiv mittfältare.

Kvällens förlust innebar att Kalmar FF tappade två placeringar och nu är tabellsjua. Det återstår två omgångar av serien och för KFF väntar härnäst ny bortamatch mot serieledarna BK Häcken som spelas 30 juli på Rambergsvallen.