U21: Förlust på Värendsvallen

25 juni, 2013 |

Kalmar FF förlorade tisdagens seriematch mot Östers IF i Folksam U21 Allsvenskan Södra

Kalmar FF U21 har det fortsatt tungt i Folksam U21 Allsvenskan Södra. På tisdagen kom en ny förlust när Östers IF vann med 2-0 på ett regntungt Värendsvallen.

Efter en mållös första halvlek avgjorde hemmalaget U21-derbyt med två snabba mål i slutet av matchen. 1-0 kom genom Behar Ferizi och 2-0 satte Matteo Blomqvist Zampi.

Matchen på Värendsvallen var i övrigt jämn historia, där hemmalaget var betydligt farligare i straffområderna. Samtdigt var KFF tempofattiga och slarvades alldeles för mycket i passningsspelet.

Bäst i KFf för dagen var innermittfältaren Filip Sachpekidis (bilden).

För Kalmar FF U21 väntar härnäst hemmamatch mot Malmö FF. En match som spelas tisdagen den 2 juli klockan 16:00 på Åvallen i Trekanten.