U21 kryssade mot IFK Göteborg

28 juli, 2014 |

Det blev 2-2 i kvällens U21-match på Åvallen i Trekanten

När Kalmar FF tog emot IFK Göteborg för match i Folksam U21 Allsvenskan så inledde gästerna bäst.

Redan i den sjunde spelminuten kunde IFK ta ledningen sedan Gustav Engvall nätat. Romario såg sedan till att kvittera  i den 28:e spelminuten och innan halvleken var slut hade Jonathan Ring gett KFF ledningen.

Andra halvlek såg länge ut att bli mållös men i den 88:e minuten fick Göteborg en straff och kunde kvittera och slutresultatet skrevs till 2-2.

Patrik Hansson efter matchen
– Som alltid när man möter Göteborg så var det en fysisk och tuff match. Jag tycker att vi hade spelet och flera lägen att avgöra matchen men vi måste lära oss att bli mer taktiska i sådana här lägen.

Kalmar FF tackar Trekantens IF för ett fint arrangemang på deras hemmaplan Åvallen i kväll!