U21-laget reser till Landskrona

15 juni, 2009 |

Kalmar FF spelar idag seriematch i Folksam U21 Södra mot Landskrona BoIS. Matchen spelas på Landskrona IP och startar klockan 17:00.

Kalmar FF spelar idag seriematch i Folksam U21 Södra mot Landskrona BoIS. Matchen spelas på Landskrona IP och startar klockan 17:00.

Efter ett två veckor långt uppehåll reser U21-laget vid lunchtid till Skåne för möte med Landskrona BoIS. Med sig i bagaget har man tre raka segrar och laget är efter sju spelade matcher fortfarande obesegrat på bortaplan. Halmstads BK toppar U21-tabellen med 20 poäng, två poäng för Kalmar FF. Bollklubben har dock en match mer spelad och Kalmar FF går upp i serietopp vid seger mot Landskrona.

Landskrona BoIS har inför dagens möte spelat hela 11 matcher. Två segrar, två oavgjorda och sju förluster är skåningarnas facit och man ligger på en sjunde plats i tabellen. När Landskrona BoIS var på Fredriksskans tidigare i år blev det förlust med 2-0 sedan Leandro Rodrigues och Daryl Smylie nätat för Kalmar FF. Motsvarande möte ifjol i Landskrona slutade med seger för Kalmar FF med hela 5-0.

Precis som i segermatchen mot Mjällby AIF (2-0) för två veckor sedan kommer provspelarna Jacques Maghoma och Marcelo Julio Vitoriana vara med i dagens match. Marcelo, 19 år, är forward och kommer från den brasilianska klubben Figueirense som han spelat för sedan 2006. Kongofödde Jacques Maghoma, 21 år, tillhör Tottenhams ungdomsakademi, där han även spelat ett par matcher med reservlaget. Båda spelarna återfinns i startelvan, där Jacques går in som central mittfältare och Marcelo i anfallet.

Dagens domare på Landskrona IP är Kaspar Sjöberg från Malmö. Radojko Alilovic och Ile Milkov är assisterande.

Giles Stille har tagit ut i 16-manna trupp och Kalmar FF ställer upp med följande startelva.

Zlatan Azinovic

Joakim Karlsson – Ludvig Öhman – Lasse Johansson – Emin Nouri

Erik Israelsson

Marcus Mårtensson – Jacques Maghoma – Daryl Smylie – Robin Östlind

Marcelo Julio Vitoriana

Avbytare
Etrit Berisha (mv)
Rasmus Sjöstedt
Mattias Pavic
Anton Arvidsson
Måns Söderqvist

Giles Stille inför matchen:
– Vi har pratat inför dagens match om att det är viktigt att fortsätta visa upp en bra inställning. Att vi jobbar vidare med stor aggressivitet, mycket rörelse i vårt spel, djupledslöpningar och inte minst ett högt bolltempo. Vi har gjort bra insatser på slutet och jag förväntar mig att vi når upp till samma nivå som våra tre senaste matcher.  

Hemsidan satsning på U21-laget fortsätter och det blir liverapportering från matchen i Landskrona. Vi startar upp klockan 16:45 och för att komma till Följ matchen Live klickar du på länken som du hittar nedan.

Annons