U21: Målkalas mot Falkenbergs FF

11 september, 2012 |

Kalmar FF U21 besegrade Falkenbergs FF med 9-1 i Folksam U21 Södra

Kalmar FF U21 tog en enkel seger när laget på tisdagskvällen besegrade Falkenbergs FF med hela 9-1 (2-0) i säsongsavslutningen av Folksam U21 Södra.

Det var total KFF-dominans och spel mot ett mål från matchminut ett och efter första halvlek stod det bara 2-0 efter mål av Papa Diouf och Erik Hoang.

I den andra halvleken föll målen i en jämn ström. I den 50:e minuten ordnade anfallaren Måns Söderqvist 3-0, 4-0 kom från anfallskollegan Besnik Rustemaj, 5-0 från Ismael Silva Lima och 6-0 från Erik Hoang

Från matchminut 73 till 78 föll ytterligare tre mål. 6-0 kom från Mattias Pavic på straff, 7-0 fixade inhopparen David Garrett och 8-0 från Måns Söderqvist-

Falkenberg reducerade till 9-1 fem minuter före slutet men det var av akademisk betydelse.

– Trots att vi var överlägsna så hade killarna full koncentration och tog matchen på allvar. Sedan är det riktigt synd att man inte kan få till en bättre match på den här nivån och att motståndarna inte kan komma med ett fullgott lag. Trots det ska killarna ha all heder för sin insats, säger U21-coachen Lasse Johansson efter matchen.

För Kalmar FF U21 väntar nu B-slutspel och gruppindelningen blir klar senare i veckan.