U21: Nilsson tvåmålskytt mot Gais

15 oktober, 2012 |

Victor Nilsson stod för två mål när Kalmar FF U21 besegrade Gais med 3-1 på Gasten

Kalmar FF U21 besegrade på måndagen Gais med 3-1 (1-0) i Folksam U21 B-slutspel Södra. Stor matchvinnare på ett regntungt Gasten blev anfallaren Victor Nilsson som stod för två mål. KFF:s tredje mål gjordes av testspelaren Peiman Eliassi som till vardags tillhör Oskarshamns AIK.

– Vi gör en bra match, både offensivt som defensivt och var värda segern, säger lagledaren Fredrik Carlén efter matchen.

I samband med dagens match var Oskarshamns AIK:s Peiman Eliassi inbjuden för att testa på spel i Kalmar FF. Han spelade 90 minuter ute till vänster på mittfältet och redan i den 14:e minuten visade han sin näsa för mål när han dundrade in 1-0.

Till den andra halvleken luftade KFF samtliga avbytare och in kom bland annat anfallaren Victor Nilsson. Han tackade för förtroendet genom att bli tvåmålsskytt. Det första målet kom efter drygt en timme när han styrde in en frispark från Peiman Eliassi och på övertd fastställde han slutresultatet när han rullade in 3-1 i öppet mål. Återigen stod Peiman Aliassi för förarbetet.

– Vi bytte ut mer än halva laget i paus och det var kul att samtliga kommer in och gör en bra match, säger Fredrik Carlén som också tyckte provspelaren Peiman Aliassi gjorde en bra insats.

– Peiman är en bra fotbollsspelar och med ett mål och två assist får han godkänt, avslutar Carlén.