U21: Seger mot Ängelholm

17 maj, 2011 |

Kalmar FF:s U21-lag är tillbaka i vinnarspåret efter 3-1-seger mot Ängelholms FF

Efter två raka segrar är Kalmar FF:s U21-lag tillbaka i vinnarspåret igen. Tisdagskvällens möte med Ängelholms FF på bortaplan slutade 3-1 efter två mål av Besnik Rustemaj och ett av Liridon Leci.

Trots en betryggande 2-0-ledning i paus satt kvällens seger långt inne. Besnik Rustemaj som inledde målskyttet i 36:e minuten satte också det matchavgörande 3-1-målet fem minuter före full tid.

Liridon Leci som spelade hela matchen ute till vänster på mittfältet gjorde 2-0 strax före halvtid. Ängelholms reducering föll i början på andra halvlek och trots ett stort bollinnehav från hemmalaget lyckades Kalmar FF hålla undan och ta säsongen fjärde seger – den andra på bortaplan.

– Vi gör en helt okej match även om det var oroligt in i det sista. Ängelholm var betydligt bättre idag än senast i Kalmar och det var inviduella prestationer som avgjorde till vår fördel, säger U21-coachen Lasse Johansson efter matchen.