U21-seger mot Elfsborg

5 maj, 2015 |

Kalmar FF vann dagens U21 möte med IF Elfsborg med 2-1 (1-0)

Det var halt och svårspelat på Gastens A-plan i dagens möte mellan Kalmar FF och IF Elfsborg.

KFF var det lag som behärskade underlaget bäst och i den 40:e spelminuten kunde Filip Sachpekidis sätta 1-0 när han elegant knorrade in en frispark.

Kalmar FF behöll ledningen fram till den 58:e minuten då Elfsborg kunde kvittera. Svante Ingelsson som byttes in efter paus såg dock till att KFF återtog ledningen när han satte 2-1 med dryga 20 minuter kvar av matchen.

Stefan Larsson som gjorde comeback på fotbollsplanen spelade planenligt första 45 innan han byttes ut.

Matchfakta från dagens match hittar du här.