U21-seger mot Helsingborg

26 maj, 2015 |

Kalmar FF vände 0-2 underläge till 3-2 seger i dagens U21-möte med HIF

Kalmar bjöd på en medioker första halvlek i dagens U21-match mot Helsingborgs IF hemma på Gasten. Man hade svårt att komma upp i tempo och spelet fungerade inte riktigt.

Det var också gästerna som tog ledning redan i den tionde spelminuten och knappt åtta minuter senare slog Hovda ihop med en HIF:are och fick utgå skadad.

Helsingborg utökade efter dryga halvtimmen spelad till 2-0 men med bara minuter kvar att spela reducerade KFF genom Romario som framspelades av Calle Johansson.

I dan andra halvleken stämde spelet bättre och med ett betydligt bättre spel fick Kalmar FF mer kvalité i både passningsspelet och farten.

Kvitteringen kom på en fast situation sedan Nenad Djordjevic tryckt in en frispark i den 53:e spelminuten. Knappa kvarten efter kvitteringen så gav Muktar Ahmed (bild) Kalmar FF segern med sitt 3-2 mål.

Matchfakta från kvällens U21-match hittar du här.

Efter två raka förluster i Folksam U21 Södra är Kalmar FF ett vinnarlag igen.

Kalmar FF vann dagens U21-match mot Helsingborgs IF med 2-1. Stor matchhjälte på Olympia blev Lasse Johansson som nickade in segermålet i den 77:e minuten.