U21-seger mot Helsingborg

28 oktober, 2014 |

Kalmar FF U21 vann årets sista U21-match hemma på Gasten

Kalmar FF U21 kunde i kväll vinna sista matchen i U21-seriens B-slutspel och hamnar därmed trea i tabellen på samma poäng som Falkenberg men med sämre målskillnad.

Kvällens match bjöd på ett ungt lag som glänste under första halvlek. KFF kunde ta ledningen efter knappa halvtimmen spelad sedan Herman Hallberg spelat fram Muktar Ahmed som slog in 1-0.

I andra halvlek jämnade spelet ut sig men Kalmar FF släppte aldrig Helsingborg närmre än en reducering. Först utökade man till 2-0 genom Herman Hallberg innan HIF fick reducera till 2-1 i den 64:e spelminuten.

Svante Ingelsson gjorde 3-1 med kvarten kvar att spela innan Helsingborg fick snygga till slutsiffrorna till 3-2 i den 81:a minuten.

Kalmar FF tog under tisdagskvällen sin andra seger i rad i Folksam U21 Södra. Hemmapremiären på Fredriksskans mot Helsingborgs IF slutade 3-1, efter 1-0 i paus. Segern innebär att U21-laget toppar tabellen tillsammans med Halmstads BK.

I Kalmar FF debuterade vårt senaste nyförvärv Leadro Rodrigues och han gjorde sitt eget och matchens första mål när han slog in 1-0 på straff i den 20:e minuten.