U21: Seger mot Oskarshamn

7 mars, 2013 |

Kalmar FF U21 besegrade ikväll Oskarshamns AIK med 1-0 efter mål av Erik Israelsson

Årets första träningsmatch för Kalmar FF U21 slutade med seger efter 1-0 mot division 2-laget Oskarshamns AIK. Ett sent segermål signerat Erik Israelsson fällde avgörandet i den 83:e minuten i en match som spelades på konstgräsplanen på Mönsterås IP.

– Vi gör en klart godkänd match, men i ärlighetens namn ska vi kanske vinna med tre, fyra mål med tanke på de chanser vi skapade under matchen. Trots det gör samtliga killar en bra insats och visade stundtals prov på ett riktigt bra spel, säger lagledare Fredrik Carlén efter matchen.

Kalmar FF U21 har seriepremiär på tisdag i nästa vecka då IFK Göteborg står för motståndet på Valhalla IP i Göteborg.