U21: Uddamålsförlust i Helsingborg

10 maj, 2011 |

Kalmar FF åkte på sin andra raka förlust i Folksam U21 Södra

Förra säsongen förlorade Kalmar FF:s U21-lag bara två matcher under hela säsongen. Nu har laget inlett seriespelet med två förluster efter fem matcher. Först 0-2 mot Mjällby AIF och dagens bortamatch mot serieledande Helsingborgs IF slutade 1-2 på Rydebäcks IP.

Hemmalaget båda mål föll inom loppet av sex minuter i slutet på första halvlek genom Samuel Aziz och Lucas Ohlander som hittade rätt bakom Zlatan Azinovic. Med dryga kvarten kvar reducerade Besnik Rustemaj men närmare än så kom aldrig laget på ett soligt Rydebäcks IP.

KFF ligger kvar på en femteplats i tabellen efter fem spelade matcher.

– Vi förlorar matchen i slutet på första halvlek då vi tappar organisationen och blir för långa och utdragna i försvarsspelet. Annars gör vi en hyfsad match och med lite flyt hade vi fixad oavgjort, säger U21-coachen Lasse Johansson efter matchen.