Uddamålsförlust mot ÖSK

17 september, 2012 |

Straffmål gav Örebro 3 poäng

Kalmar FF inledde kvällens match planenligt och innan första halvlek var slut hade man säkrat en 1-0 ledning efter att Tobias Eriksson spelat fram Abiola Dauda som kallt rullade in 1-0 via Jonas Sandqvists ben.

Andra halvlek hade bara varit igång i sju minuter innan Örebro fick sin kvittering och med den vittring på viktiga poäng.

Trots ett dubbelbyte i den 72:a minuten lyckades inte Kalmar FF få ordning på spelet och när Emin Nouri fick sin andra varning och ÖSK en straff var det spiken i kistan. William Atashkadeh gjorde inga misstag från 11 meter utan slog bollen högt och gav ÖSK tre poäng att glädjas åt.

I Kalmar tar vi nya tag och laddar snabbt om till söndagens match hemma på Guldfågeln Arena mot Andreas Thomssons Åtvidaberg.