Uddamålsförlust på Råsunda

24 juli, 2011 |

Kalmar FF åkte på en ny förlust med 2-1 i dagens bortamatch mot AIK

Kalmar FF förlorade söndagens bortamatch mot AIK med 2-1 inför 14 818 åskådare på Råsunda. AIK tog ledningen med 2-0 efter mål av Martin Lorentzson och Mohamed Bangura. Daniel Sobralense reducerade i den 80:e minuten och trots att Kalmar FF var det starkaste laget på slutet räckte det inte till en kvittering.

KFF ligger kvar på en femteplats i tabellen med 29 poäng. Måndagen den 1 augusti väntar nästa match och ett intressant sydostderby när Mjällby AIF kommer på besök till Guldfågeln Arena.