Underbar poäng i Borås

16 april, 2009 |

Kalmar FF och IF Elfsborg bjöd i kväll på en underhållande match på Borås Arena

Det var ett offensivt spel och kalmar FF var det lag som dominerade under matchens första halvtimme. Elfsborg tog sig dock in i matchen och kunde ta ledningen i den 32:a minuten när Emir Bajrami sköt in 1-0. Efter målet ägde Elfsborg spelet och under den andra halvlekens inledning fick inte Kalmar FF igång något passningsspel och bjöd boråsarna på flera chanser till en utökad ledning.

Nanne Bergstrand gjorde tre byten runt matchens 70:e minut och med det tog sig Kalmar FF in i matchen igen och i den 88:e spelminuten blev Daniel Mendes hjälten för dagen när han volleysköt in kvitteringsmålet på Rasmus Elms framnickning.

Daniel gjorde därmed sitt första allsvenska mål i Kalmar FF och många fler hoppas vi ska komma!