Unisport ny retailpartner till Kalmar FF

17 december, 2021 | Nyhet

Nu står det klart att Unisport blir Kalmar FF:s nya retailpartner i ett samarbete som träder i kraft vid årsskiftet och sträcker sig till och med säsongen 2023. Kalmar FF:s träningskläder från Select presenteras på Unisportstore.se inom kort där våra ungdomslag enkelt kan beställa hem kläder och skor från årets kollektion. 

Michael J. Burk, CEO Unisport
– Unisport växlar upp på den svenska marknaden och vi är extremt glada att vi nu blir officiell retail partner till Kalmar FF, vår första allsvenska klubb. Unisports vision är att få fotbollsdrömmar att slå in och stötta barn & ungdomar på deras fotbollsäventyr. Vi insåg tidigt i våra samtal med Kalmar FF att det kunde bli ett spännande samarbete och vi ser fram emot att hjälpa föreningen på sin resa framåt. Unisports roll i partnerskapet handlar om att inspirera, utveckla och stötta alla medlemmar i klubben, hjälpa föreningens alla lag i sina fotbollsambitioner samt alla fantastiska människor i och runt föreningen. 

Markus Rosenlund, Klubbchef Kalmar FF
– Nu går vi inom Kalmar FF in i ett nytt spännande samarbetsavtal med Unisport som officiell retail-partner. Vi är både nöjda och stola över att vara första allsvenska lag som inleder en spännande framtid tillsammans där våra varumärken kommer stärka varandra på den svenska marknaden. 

Annons