Välkommen till Kalmar FF, Dino Islamovic!

1 februari, 2024 | Nyhet

Dino Islamovic ansluter till Kalmar FF och har signerat ett avtal som sträcker sig fram till sommaren 2025.

Dino Islamovic
– Jag är väldigt glad över att ha skrivit på för Kalmar FF. De står för en fotboll som jag känner igen mig i och jag är väldigt exalterad över att sätta igång med laget!

Jörgen Petersson, Sportchef Kalmar FF
– På det svenska transferfönstrets första dag, har vi gjort klart med Dino Islamovic. Vi har sedan det blev allt tydligare att Deniz Hümmet ej ville förlänga, noga utvärderat vilka egenskaper vi prioriterar högst för att bibehålla och vidareutveckla vårt spelsätt. I Dino får vi en mycket spelskicklig forward med en bra teknik och som är bra på att samverka med övriga spelare. Samtidigt som hans avslutsförmåga håller hög nivå. Väl medvetna om att han inte har spelat match på en tid, kommer Ludde och övriga i prestationsteamet att jobba tillsammans med Dino för att få honom väldigt bra förberedd för Allsvenskan 2024!

Ludvig Axelsson, Head of performance
– Den medicinska undersökningen gick Dino igenom. Vi är emellertid medvetna om att han har haft en längre tid utan matcher. Och därmed har vi utformat en plan för att göra honom redo inför den allsvenska starten.

Dino kommer spela med tröjnummer 9 i Kalmar FF och en längre intervju med honom kommer inom kort på kalmarff.se.

Annons