Välkommen till Kalmar FF, Isak Bjerkebo!

22 juni, 2022 | Nyhet

Vi är glada att presentera Isak Bjerkebo som nyförvärv till Kalmar FF. Han kommer närmast från spel i Malmö FF:s U19/U21-lag och ansluter till truppen den 1 juli.

Isak Bjerkebo
– Det känns väldigt bra att komma till Kalmar FF och jag känner mig taggad på att komma igång. Jag gillar verkligen lagets sätt att spela fotboll och det är en helhet som passar mig bra. Det känns som rätt steg för mig att komma hit och utveckla min fotboll ytterligare med bra lagspelare och duktiga tränare. Av det jag har sett känns det som en väldigt familjär och härlig förening. Till att börja med har jag som målsättning att komma in i seniornivån med en högre intensitet och ett högre tempo. Det ska bli riktigt kul och jag ser fram emot att få kontinuerlig träning med etablerade allsvenska spelare.

Jörgen Petersson, Sportchef Kalmar FF
– Isak är en väldigt rörlig forward som är bra både i djupled och i kombinationsspel. För sin ålder är han också bra taktiskt driven. Han har gjort starka insatser mot internationellt motstånd i UEFA Youth League för Malmö FF, där han verkligen varit en av de mer framträdande offensiva spelarna.

Isak Bjerkebo kommer att spela i nr.18 och är spelklar från och med den 15 juli.

Annons