Välkommen till Kalmar FF, Noah Shamoun!

22 december, 2020 | Nyhet

18-årige mittfältaren Noah Shamoun har idag skrivit på ett avtal med Kalmar FF och ansluter från Assyriska Turabdin IK.

Noah fostrades under ungdomsåren i IFK Öxnehaga och Husqvarna FF. Inför säsongen 2019 tog han steget över till division 1-klubben Assyriska Turabdin IK där han spenderat de två senaste åren. Under den gångna säsongen tog han stora kliv i sin utveckling där han startade 26 matcher, och stod för fem mål och åtta assist, när Assyriska Turabdin IK slutade femma i tabellen. Han fick även pris som Årets talang i Ettan Södra 2020. 

Jörgen Petersson, sportchef Kalmar FF
– Det är en väldigt spännande ung spelare som redan fått två års erfarenhet i Ettan Södra och rankas väldigt högt där. Han är duktig en mot en, bra i kombinationsspelet, har fina verktyg för att vara en bra avslutare och är en spelare som jobbar väldigt hårt för laget. Det blir spännande att se hur snabbt han kan acklimatisera sig till allsvenskt tempo.

Noah Shamoun, Nyförvärv Kalmar FF
– Kalmar FF har visat ett stort intresse för mig sedan i somras. Jag märkte direkt i samband med mitt besök att det här är ett bra steg för mig med en väldigt familjär känsla runt föreningen. Det är dags att ta nästa steg i min karriär och jag är glad att få göra det här i Kalmar. Jag ser mig själv som en teknisk box till box-spelare som gör allt för laget, är väldigt löpstark och duktig på att hitta ytor.

Annons