Välkommen till Kalmar FF, Vince Osuji!

15 april, 2024 | Nyhet

Under gårdagens match mot IFK Göteborg presenterades nästa nyförvärv för Kalmar FF. Vi välkomnar 18-årige Vince Osuji till föreningen som ansluter från De Cardinal Fotball Academy i Nigeria.

Vince Osuji
– Det känns väldigt bra att komma till Kalmar FF. Jag hoppas kunna utvecklas vidare som person och fotbollsspelare under min tid här. Samtidigt vill jag hjälpa Kalmar FF att uppnå de målen som finns uppsatta. Jag har trivts väldigt bra under tiden här hittills. Det är en fin stad med väldigt vänliga människor. Jag ser verkligen fram emot att få sätta igång.

Jörgen Petersson, Sportchef Kalmar FF
– Vi såg Vince första gången i samband med Peter Swärdhs scoutingresa i Nigeria. Han stack ut och var väldigt stark i sitt försvarsspel och konstruktiv i det offensiva spelet. I det skedet fanns det ett stort intresse runt Vince. Därför var vi glada när vi fick hit honom under en provperiod sommaren 2023. Därefter har vi hållit kontakten och följt honom. Vi är väldigt glada att vi nu är överens om ett längre avtal som sträcker sig över säsongen 2028.

Annons