Välkommen till nya kalmarff.se

19 november, 2019 | Nyhet

Tillsammans med våran digitala samarbetspartner Wilson Creative har Kalmar FF stärkt sin digitala närvaro ytterligare. Nya kalmarff.se erbjuder supportrar och samarbetspartners uppdaterade funktioner och en fördjupad inblick i Kalmar FF:s verksamhet. Hemsidan har blivit mer användarvänlig och översikten bättre. Möjligheterna att analysera vad hemsidans besökare tittar på, läser och gör förbättrades också i samband med renoveringen. Allt med syftet att öka förståelsen för hur Kalmar FF:s supportrar faktiskt vill följa föreningen.

Henrik Andersson, Marknadsavdelningen Kalmar FF
– Det känns väldigt kul att kunna lansera nya kalmarff.se idag för våra supportrar. Vi har varit i stort behov av att förnya oss och erbjuda en nyare och mer modern sajt. Den nya plattformen ger oss bättre möjligheter framöver att erbjuda en bättre digital produkt för våra fans.

Hasse Hofvergård, VD Wilson Creative
– Vi på Wilson Creative har haft ett långt, roligt och framgångsrikt samarbete med ett av regionens starkaste varumärken: Kalmar FF. Att få förtroendet att leverera föreningens nya webb får man se som ett drömprojekt för oss inbitna KFF-fans. Jag kan dessutom avslöja att hela kostnaden för webben oavkortat går tillbaka till föreningen som sponsring och det känns väldigt gutt. Forza Kalmar!

För frågor om webbplatsen, kontakta Henrik Andersson på henrik@kalmarff.se.

Annons