Stefan Larsson inför kvällens match mot IFK Göteborg

13 augusti, 2020 | Nyhet

Ikväll kl.19.00 tar Kalmar FF emot IFK Göteborg på Guldfågeln Arena. Efter segern senast på Bravida Arena ser assisterande tränaren Stefan Larsson att det fanns många positiva delar man kan ta med sig in till dagens match.

– Det fanns en hel del bra saker därifrån att ta med in i denna, men även bygga vidare på framöver. Ska jag nämna något tycker jag framförallt att modet var bra, med och utan boll, som vi pratade om inför förra matchen att vi ville se. Sedan såklart den positiva känslan i att gör vi många saker rätt tillsammans och jobbar väldigt hårt för varandra, så går inte exempelvis som senast, ett obesegrat Häcken på sin hemmaplan säkert.

Kvällens motståndare IFK Göteborg kommer senast från 1-1 på Behrn Arena mot Örebro SK och Stefan Larsson har bra koll på vad det är för lag Kalmar FF ställs emot.

– Det är ett spelskickligt Göteborg som gärna vill spela fram med kontroll. Man har några individuellt skickliga spelare i laget som det gäller att vi ser upp med. De har fått in en hel del rutin i ett annars relativt ungt lag i form av b.la Bjärsmyr och Jacob Johansson. Man har tagit, men även tappat en hel del poäng under de sista minutrarna i många utav matcherna hittills i år.

Kvällens match sänds i Dplay och döms av domaren Glenn Nyberg med start kl.19.00.

Annons