”Vill passa på att tacka alla spelare, ledare och supportrar”

12 december, 2019 | Nyhet

I över fjorton års tid har han varit en viktig del av Kalmar FF:s verksamhet. Först som fotbollstränare och fystränare för Tipselit-gruppen. Sedan som fystränare för föreningens A-lag där han varit verksam under de senaste sex säsongerna. Idag kom beskedet att Fredrik Carléns avtal med Kalmar FF, som löper ut vid årsskiftet, inte förlängs. 

– Det känns så klart trist och tråkigt att behöva lämna, att inte längre få vara en del av den här fantastiska gemenskap som Kalmar FF är. Efter säsongens slut när det ekonomiska läget uppdagades förstod man att det skulle bli stora förändringar. Jag hade en förhoppning om att få vara med på den resan och utmaning föreningen nu står inför men så blir det tyvärr inte. Jag vill passa på att tacka alla spelare som jag utmanat, provocerat och förhoppningsvis inspirerat i gymmet och på fotbollsplanen. Jag vill också tacka alla tränare och ledare jag fått möjlighet att jobba med genom åren och inte minst alla supportrar som stöttat laget i med- och motgång. Förhoppningsvis är detta avsked inte ett adjö utan snarare på återseende, säger Fredrik Carlén.

Kalmar FF vill rikta ett stort tack till Fredrik Carlén för hans arbete och för all den tid som han har lagt ner i föreningen genom åren. Han har varit en viktig del i Kalmar FF och en mycket omtyckt medarbetare. Vi önskar Fredrik all lycka och välgång framöver! 

Annons