Vinst mot J-Södra

12 april, 2013 |

Stabilt försvarsspel och ett självmål bäddade för seger

Kalmar FF Tipselit vann ikväll borta mot Jönköping Södra med 1-0. Kalmar FF visade upp ett mycket bra försvarsspel och Jönköping spelade taktiskt och höll kontroll på KFF:s anfallsförsök.

I första halvlek föll matchens enda mål och det var ett självmål av J-Södra som gav Kalmar FF segern.

Kalmar FF:s Fredrik Carlén efter matchen
– J.Södra är ett bra fotbollslag som gjorde det väldigt svårt för oss att få igång ett fungerande anfallsspel.
Vi vinner dock dagens match på ett självmål men framförallt på ett väldigt stabilt försvarsspel.