Wilmer Andersson förlänger avtalet

21 september, 2023 | Nyhet

18-årige mittfältaren Wilmer Andersson, som tillhör akademin, har skrivit ett längre avtal med föreningen. Wilmer kom till Kalmar FF inför säsongen 2021 från FC Rödeby. 

Wilmer Andersson
– Jag känner mig stolt och glad. Det känns väldigt bra att förlänga mitt avtal med Kalmar FF. Jag har jobbat hårt för det här och känner att detta är en bra plats för min fortsatta utveckling.

Jörgen Petersson, Sportchef Kalmar FF 
– Wilmer har skrivit ett avtal som gäller över säsongen 2027 och är ännu en av de spelarna från P19 som tagit stora steg i sin utveckling under 2023. Han har klarat av övergången träningsmässigt till att kunna träna mer och i högre intensitet. Det är en spelare med väldigt bra passningsspel och bra speluppfattning som ska bli spännande att följa framöver. 

– Avtalen med Wilmer och Ville visar på en bra spelarutbildning i Kalmar FF! Det är glädjande och ger oss ett starkt och bra kvitto på att den dagliga verksamheten i vår akademi är bra. Dessutom visar det återigen på ett samarbete inom föreningen mellan A och Akademi som gynnar den enskilda spelarens utveckling på ett mycket bra sätt.

Wilmer Andersson
Position: Mittfältare
Född: 28 april 2005

Annons