York Rafael lämnar Kalmar FF

21 januari, 2021 | Nyhet

Idag blev det klart att York Rafael lämnar Kalmar FF för Superettan-klubben AFC Eskilstuna.

York Rafael kom till Kalmar FF inför säsongen 2019 och gjorde sin debut i bortamatchen mot AFC Eskilstuna den 13 juli samma år. Totalt har det blivit 36 allsvenska matcher i den rödvita tröjan.

Jörgen Petersson, Sportchef Kalmar FF
– York har haft ett önskemål sedan i höstas att hitta en ny miljö där han kan få mer speltid och utvecklas vidare. När möjligheten med AFC dök upp har det gått väldigt snabbt. Vi vill från Kalmar FF:s sida tacka York för hans insatser och önskar honom lycka till framöver!

York Rafael
– Jag har haft två väldigt bra år i Kalmar och har trivts oerhört bra i staden och med laget. Det känns tungt att lämna men det har varit mitt önskemål för att få mer speltid och ta nästa kliv för att bli så bra som möjligt. Jag vill rikta ett stort tack till alla runt föreningen som på olika sätt har bidragit till att jag har trivts så bra i Kalmar FF. Sedan vill jag framföra ett särskilt tack till Emin Nouri som har tagit hand om mig sedan första dagen jag satte min fot i omklädningsrummet. Han har betytt väldigt mycket för mig! Jag vill önska Kalmar FF ett stort lycka till framöver så hoppas jag att vi ses snart!

Annons