0-0 mot AFC på Guldfågeln Arena

6 oktober, 2019 | Matchrapport

Eftermiddagens match mot AFC på Guldfågeln Arena slutade 0-0 inför 3669 åskådare.

Det var ett laddat KFF som kom ut till första halvlek och visade upp en bra attityd. Man tog även kommandot i spelet men hade svårt att omvandla det till några heta målchanser. AFC agerade väldigt avvaktande och väntade på att kunna ställa om. Men båda lagen gick till halvtidsvila med 0-0 efter chansfattiga första 45 minuter.

i den andra halvleken dröjer det fram till den 67:e matchminuten innan halvlekens första målchans kommer. Romario foch skottläge utanför straffområdet men bollen smet tätt utanför AFC-målvaktens högra stolpe. Sista 20 minuterna blev sedan en kamp efter ett ledningsmål men matchen slutade mållöst, 0-0. Nu väntar två veckors speluppehåll för Kalmar FF där det är återstart i Allsvenskan mot IFK Norrköping söndag den 20 oktober.