Årets match – Kalmar FF 2008 – Kalmar FF 2021

Årets häftigaste upplevelse på Guldfågeln Arena – välgörenhetsmatchen mellan Kalmar FF 2008 och Kalmar FF 2021. Matchen är inte bara årets häftigaste tillställning utan även årets viktigaste sådan – då alla intäkter går till Kalmar Stadsmissionens arbete mot social – och ekonomisk utsatthet. Stort tack till alla som gör detta evenemang möjligt. 

Kalmar Stadsmission är huvudarrangör tillsammans med Kalmar FF.

Biljetterna till matchen kommer släppas på kalmarff.ebiljett.nu fredagen 6 augusti 10.00 och kommer enbart säljas via den sidan. Alla som köpte biljetter till matchen 2020 måste byta dessa mot biljetter till den här matchen då de gamla biljetterna inte längre är giltiga. För att byta biljetter är du välkommen till Guldfågeln Arena torsdag 2 september kl.11.00-.13.00, där David Elm kommer vara på plats och hjälpa dig med att få ut nya biljetter.

Praktisk information

Matchen spelas på Guldfågeln Arena fredagen 3 september 17.30 och entréerna öppnar 16.30. Matchen spelas 3 x 20 minuter. 16.50 spelas en förmatch mellan Kalmar FF Paralag och Lindsdals IF Paralag.

Övrig information

Under matchen är det viktigt att du som besökare följer den sittning som vi använder för att skapa en smittsäker miljö för alla besökare. Det innebär att du som enskild besökare eller sällskap ska hålla 1 meters avstånd(1 stol) till nästa besökare/sällskap. När du köper biljett är det automatiskt inlagt att det är en blockerad stol mellan varje ledig stol.

Frågor

Om du har frågor om evenemanget, mejla david.elm@kalmarstadsmission.se

Om du har frågor om biljetter, mejla info@kalmarff.se