Förlust i Borås

29 april, 2015 |

Elfsborg kunde vinna dagens match på Borås Arena med 2-1 (1-1)

Hemmalaget hade ett markant övertag i matchens inledning och i den 17:e spelminuten kunde Viktor Claesson ge Elfsborg ledningen.

Kalmar FF var inte ofarliga i jakten på en kvittering och främst var det Jonathan Rings inlägg som ställde till det. Först skickade han in en boll mot Pär Ericsson som Pär dock nickade utanför i från bra läge. Minuterna senare kom ett nytt inlägg från Ring och den här gången nådde David Elm högst och kunde nicka in kvitteringen.

I andra halvlek jämnades spelet ut något men det var ändå Elfsborg som kunde återta sin ledning när Arber Zeneli lobbade in 2-1.

Kalmar FF fösökte få till offensiven i jakten på en ny kvittering men det ville sig inte och återigen gick Elfsborg segrande från ett möte med Kalmar FF på Borås Arena.

Det blev inga poäng för Kalmar FF i lördagens match mot Elfsborg

Efter ett sjätte försök på Borås Arena har Kalmar fortfarande inte vunnit mot Elfsborg som vann lördagens match med klara 4-1.

Sex minuter i början av andra halvlek, det var allt boråsarna behövde för att besegra Kalmar och Ricardo Santos kvittering under första halvlek räckte inte långt.