Förlust mot Malmö FF

23 september, 2018 |

Det blev förlust för Kalmar FF i kvällens match mot Malmö FF med 4-0 (3-0) inför 15 584 åskådare på Stadion.

Malmö FF tog ledningen i den 16:e matchminuten genom Arnor Traustasson som kunde skarva in 1-0 efter ett inlägg från vänsterkanten. Därefter ökade Romain Gall på ledningen efter avslut utanför straffområdet. Tobias Eriksson fick sedan ett gyllene läge att reducera för Kalmar FF när han från nära håll träffade ribban. Istället för reducering kunde Malmö öka på till 3-0 innan halvtid genom Traustasson.

En jobbig första halvlek för Kalmar FF som, trots siffrorna, stod för en spelmässigt bra prestation de första 45 minuterna. Effektiviteten framför mål var den stora skillnaden och i  den andra halvleken kunde Malmö FF öka på till 4-0 genom Marcus Rosenberg, vilket även blev slutresultatet.

Hörnor: 2-2
Gula kort: 1-3 (Måns Söderqvist, Johan Stenmark, Romario)

Nästa match för Kalmar FF spelas redan nu på torsdag när BK Häcken gästar Guldfågeln Arena.

Kalmar FF förlorade dagens match mot MFF med 3-2

Kalmar FF inledde bra och redan i den 12:e spelminuten kunde man ta ledningen genom Abiola Dauda. MFF kvitterade dock redan efter 3 minuter men Kalmar FF kom igen och återtog sin ledning i den 16:e minuten genom Tobias Eriksson.

Den här gången stod sig ledningen halvleken ut. Malmö var dock det bättre laget i inledningen av andra halvlek och under första 13 minuterna hade man både kvitterat och tagit ledningen.

Några mer mål blev det inte idag och Malmö kunde åka hem med tre poäng.