Förlust på Swedbank stadion!

11 augusti, 2017 |

Det blev förlust i kvällens match mot Malmö FF med 6-0(2-0) på Swedbank Stadion.

Nu gäller det att ladda om för kommande matcher och nästa uppgift är bortamatchen mot GIF Sundsvall den 21 augusti.

Kalmar FF förlorade fredagskvällens bortamatch mot Malmö FF med 2-0

Kalmar FF fick inkassera sin andra raka förlust i Allsvenskan när Malmö FF vann fredagskvällens möte med 2-0 (0-0). Två snabba mål inom loppet av fem minuter i andra halvlek stängde definitivt matchen inför 12 533 åksådare på Swedbak Stadion.

1-0 föll i en 64:e minuten och kom genom Daniel Larsson som hittade rätt bakom Etrit Berisha. Bara fem minuter kunde hemmalaget utöka ledningen genom Jimmy Durmaz som från nära håll kunde sätta ditt  matchavgörande 2-0.