Kalmar FF i nytt samarbete där samtal om känslor står i fokus

8 maj, 2021 | Nyhet

Kalmar FF med hjärtat jobbar sedan tidigare med att barn och unga ska få en bra start i livet. Nu presenteras ett nytt samarbete, tillsammans med Björn Mortensen och Max Bruhn som driver podden Livet, Döden & allt däremellan, där man i en podcast vill lyfta fram och prata om manliga känslor. Under tio avsnitt kommer vi få lyssna till samtal med intressanta människor som får öppna upp sig på ett sätt de kanske aldrig har gjort tidigare. Tillsammans vill vi bidra till ett öppnare klimat där tankar och känslor är välkomna och där män med helt olika bakgrund och intressen vågar!

Vi är stolta och tacksamma för de gäster som vi kan presentera inför säsong 2
John Lundvik – Melodifestivalvinnare
Karl-Erik Nilsson – Ordförande i Svenska fotbollsförbundet
Viktor Elm – Legendar i Kalmar FF
Mojje – En av våra största artister mot våra barn i generationer
Olle Jönsson – kungen av Svenska dansband – sångare i Lasse Stefanz
Thomas Ek – Grundade OBH Nordica tillsammans med sin bror
”Babsan” Lars-Åke Wilhelmsson – hela Svenska folkets Babsan”
Niclas Rohdborn – rullstolsburen äventyrare med mängder med meriter
Lars-Erik Uneståhl – Gudfadern inom mental träning och coachning, 82 år gammal

Vi kommer att prata om framgång, karriär, möjligheter och fantastiska saker i deras liv. Vi kommer också att prata om det som inte har gått som planerat, på scen, i företagandet men framförallt i livet. Vi vill ställa varförfrågan med jämna mellanrum, vad har det inneburit för personen, som människa?
En fråga som vi kommer att ställa i varje samtal är – Varför är män överrepresenterat i allt som faktiskt är riktigt dåligt?

Björn Mortensen
– Som Kalmarit och stolt supporter till Kalmar FF, är detta samarbete något jag verkligen är glad för. Podden är viktig för mig, liksom det ansvar som jag tycker att Kalmar FF tar! Kommnikationen med föreningen har varit positiv från första kontakt – det visar på en förening som vill, en förening som har hjärtat på rätt ställe.

Markus Rosenlund
– Kalmar FF vill sätta hjärtat i fokus. Kalmar FF med hjärtat jobbar för att barn och unga ska få en bra start i livet och bidra till en ökad trygghet i samhället. I den här satsningen ser vi att vi kan komma in och bidra till att man lyfter upp de frågorna och bidrar till ett öppnare klimat. Vi ser att detta samarbetet i en förlängning även kan bidra till att samhället blir både tryggare och öppnare. Om jag pratar från egen erfarenhet vet jag hur svårt det kan vara. Tidigare i mitt liv var jag med om en tragisk händelse där vi förlorade vårt barn i samband med födseln. Därför kan jag relatera till vikten av att öppna upp sig och hur svårt det kan vara att våga prata om sina känslor. Jag hoppas att Kalmar FF med hjärtat kan vara en viktig part i att få människor att öppna upp sig genom detta samarbete.


Annons