Nästa hemmamatch: Helsingborgs IF

18 juni, 2013 |

Söndagen den 23 juni är det dags för nästa hemmamatch på Guldfågeln Arena

Kalmar FF är inne i ett tätt spelschema och redan Söndagen den 23 juni klockan 17:30 är det dags för nästa allsvenska match på Guldfågeln Arena när vi gästas av Helsingborgs IF. För att undvika köer och stress innan matchen så rekommenderar vi att du försäkrar dig om din plats redan idag.

Söndagen den 23 juni är det dags för nästa hemmamatch på Guldfågeln Arena

Kalmar FF är inne i ett tätt spelschema och redan Söndagen den 23 juni klockan 17:30 är det dags för nästa allsvenska match på Guldfågeln Arena när vi gästas av Helsingborgs IF. För att undvika köer och stress innan matchen så rekommenderar vi att du försäkrar dig om din plats redan idag.

Biljetter köper du enklast via vår hemsida här för att skriva ut på din egna skrivare – så kallad Print at home. Biljetten scannas sedan när du går in på Guldfågeln Arena. Då vi vet att det ofta köar ihop sig rejält vid biljettkassorna på matchdagen så rekommenderar vi köp av biljett i god tid innan du kommer till Guldfågeln Arena. Har du inte möjlighet till detta så öppnar biljettluckorna i det sydvästra hörnet klockan 10:00 på matchdagen. Biljetter kan även köpas på Kalmar FF:s kansli måndag – torsdag 08:00-12:00, 13:00-16:00, på Kalmar Turistbyrå och på Kalmar Biljettcentrum i Kalmarsalen

Gästande supportrar hänvisas till Sektion L på norra kortsidan på arenan på nedre etage. Denna läktare rymmer 1150 personer och sektionen öppnar en timme innan avspark. Biljetter för Helsingborgs IF:s supportrar finns att köpa via iTicket.

Guldfågeln Arena öppnar en timme innan match. För medlemmar i Kalmar FF som skall besöka vår medlemspub så är det en och en halv timme innan, klockan 16:00, som gäller. Ni tar er in till puben via entré I-K på Östra långsidan. Missa inte ta med dig giltigt medlemskort för 2013 och din matchbiljett. Kom i tid för att undvika köer vid insläppen.

Tänk på att parkeringsmöjligheterna är begränsade vid Guldfågeln Arena. Vi rekommenderar i första hand andra färdsätt till arenan – eller kom i god tid. Samåkning är att föredra vid våra evenemang. Tar du bilen till Guldfågeln Arena parkerar du lämpligast vid Gastens träningsplaner (700 platser) som är belägen bakom den norra läktaren.

För lokalbussar ute till Guldfågeln Arena, klicka dig vidare till www.klt.se för utförlig tidtabell och priser. 

OBSERVERA att Kalmar Kommun har nya direktiv för Gastens parkering i år. Dessa kan du läsa via kommunens infoblad som du hittar här. Det finns även bra parkeringsmöjligheter runt gamla Volvofabriken.

Som vanligt blir det fullt med aktiviteter för alla barn i FF-Kidz-hörnan på familjeläktaren. Hämta ditt medlemskort vid FF-Kidz-hörnan – gratis såklart. FF-kidz firar sommarlovet och vi bjuder på glass och ballonger. Passa även på att ansiktsmåla dig, spraya håret och tatuera dig som ett riktigt KFF-fan. Så alla barn – titta förbi FF-Kidz hälsar Challe kyckling! 

Stöd Kalmar FF:s ungdomsfotboll genom att köpa 50/50-lotter (halva potten). Försäljning sker utanför samtliga ingångar, inne i louchen samt vid alla kiosker på plan 2 och 3.

Souvenirbutiken i det sydvästra hörnet öppnar två timmar innan avspark, klockan 15:30 så välkommen in och handla bland vårt digra sortiment av rödvita souvenirer. Medlemmar i Kalmar FF har som vanligt 20% på hela sortimentet. Butiken på Östra läktaren (evententré) öppnar klockan 16:30.

Till sist. Tänk på att Guldfågeln Arena är helt rökfri vid alla våra evenemang. Det gäller för alla gäster och i alla utrymmen.

Kalmar FF hälsar alla varmt välkomna till allsvensk fotboll och ny fotbollsfest på Guldfågeln Arena.

Onsdagen den 16 maj är det dags igen för allsvensk fotboll på Guldfågeln Arena

Onsdagen den 16 maj är det dags igen för allsvensk fotboll när Kalmar FF tar emot de regerande svenska mästarna Helsingborgs IF med avspark klockan 19:00 på Guldfågeln Arena. Då det väntar storpublik rekommenderar vi köp av biljetter redan idag!

(mer…)

Annons