Nästa hemmamatch: IFK Göteborg

6 maj, 2015 |

Fredagen den 8 maj tar vi emot IFK Göteborg hemma på Guldfågeln Arena

Fredagen den 8 maj är det dags för ny allsvensk match hemma på Guldfågeln Arena när IFK Göteborg kommer på besök för match i allsvenskans åttonde omgång.

Fredagen den 8 maj tar vi emot IFK Göteborg hemma på Guldfågeln Arena

Fredagen den 8 maj är det dags för ny allsvensk match hemma på Guldfågeln Arena när IFK Göteborg kommer på besök för match i allsvenskans åttonde omgång.

Inför Göteborgsmatchen bjuder vi in till Kalmars största After Work på Larmtorget där det blir underhållning från klockan 16:00. Vi erbjuder biljettförsäljning och souvenirförsäljning på plats, alla med matchbiljett/säsongskort erbjuds Happy Hour-priser på de medverkande krogarna, Mañana Mañana, O`Learys och Krögers. Innan matchen kommer det att gå gratisbussar från Larmtorget till arenan.

Biljetter till matchen köper du enklast via vår hemsida här och skriver ut på din skrivare – så kallad Print at home eller så laddar du ner en mobilbiljett i din Smartphone. Biljetten eller Mobilen scannas sedan när du går in på Guldfågeln Arena.

Då det är risk för kö vid biljettkassorna på matchdagar så rekommenderar vi köp av biljett i god tid innan du kommer till Guldfågeln Arena. Har du inte möjlighet till detta så öppnar biljettluckorna i det sydvästra hörnet två timmar innan avspark. Biljetter kan även köpas på Kalmar Turistbyrå och på Kalmar Biljettcentrum i Kalmarsalen.

Gästande supportrar hänvisas till Sektion L på norra kortsidan av arenan på nedre etage. Denna läktare rymmer 1150 personer och sektionen öppnar en timme innan avspark. Biljetter för Göteborgs supportrar finns att köpa via denna länk eller direkt i luckorna vid bortaentrén som öppnar en timme innan avspark. Har ni ”Bortakortet” går ni direkt till entré ”Borta/L” där ni blir insläppta när ni visar upp ert kort.

Guldfågeln Arena öppnar en timme innan match men FF-Puben på Östra långsidan öppnar två timmar innan matchstart. Ska ni in till puben tidigare än en timme innan matchstart så är det entré I/K som gäller.

Tänk på att parkeringsmöjligheterna är begränsade vid Guldfågeln Arena. Vi rekommenderar i första hand andra färdsätt till arenan – eller kom i god tid. Samåkning är att föredra vid våra evenemang. Tar du bilen till Guldfågeln Arena parkerar du lämpligast vid Gastens träningsplaner (700 platser) som är belägen bakom den norra läktaren. Det finns även bra parkeringsmöjligheter runt gamla Volvofabriken och vid Hansa City.

För lokalbussar ute till Guldfågeln Arena, klicka dig vidare till www.klt.se för utförlig tidtabell och priser. Bussar avgår från Kalmar Central var 20 minut och du är ute vid arenan på ca:12 minuter.

Souvenirbutiken i det sydvästra hörnet öppnar två timmar innan avspark så välkommen in och handla bland vårt nya sortiment av rödvita souvenirer. Medlemmar i Kalmar FF har som vanligt 20% på hela sortimentet i butiken på Guldfågeln Arena.

Till sist. Tänk på att Guldfågeln Arena är helt rökfri vid alla våra evenemang. Det gäller för alla gäster och i alla utrymmen.

Kalmar FF hälsar alla varmt välkomna till allsvensk fotboll på Guldfågeln Arena

Söndagen den 26 augusti är det dags igen för allsvensk fotboll på Guldfågeln Arena

Kalmar FF spelar sin nästa hemmamatch i Allsvenskan söndagen den 26 augusti klockan 17:30 då IFK Göteborg står för motståndet på Guldfågeln Arena. Försäkra dig om en plats och köp din matchbiljett redan idag.

(mer…)

Annons