Nästa hemmamatch: IFK Göteborg

25 september, 2013 |

Söndagen den 29 september är det dags för ny hemmamatch på Guldfågeln Arena

Söndagen den 29 september klockan 15:00 är det dags för nästa allsvenska hemmamatch när vi gästas av IFK Göteborg på Guldfågeln Arena. För att undvika köer och stress innan matchen så rekommenderar vi att du försäkrar dig om din plats redan i dag.

Söndagen den 29 september är det dags för ny hemmamatch på Guldfågeln Arena

Söndagen den 29 september klockan 15:00 är det dags för nästa allsvenska hemmamatch när vi gästas av IFK Göteborg på Guldfågeln Arena. För att undvika köer och stress innan matchen så rekommenderar vi att du försäkrar dig om din plats redan i dag.

Biljetter köper du enklast via vår hemsida här för att skriva ut på din egna skrivare – så kallad Print at home. Biljetten scannas sedan när du går in på Guldfågeln Arena. Då vi vet att det ofta köar ihop sig rejält vid biljettkassorna på matchdagen så rekommenderar vi köp av biljett i god tid innan du kommer till Guldfågeln Arena.

Har du inte möjlighet till detta så öppnar biljettluckorna i det sydvästra hörnet klockan 10:00 på matchdagen. Biljetter kan även köpas på Kalmar FF:s kansli under vardagar 08:00-12:00, 13:00-16:00 på Kalmar Turistbyrå samt Kalmar Biljettcentrum i Kalmarsalen.

Guldfågeln Arena öppnar en timme innan match. För medlemmar i Kalmar FF som skall besöka vår medlemspub så är det en och en halv timme innan som gäller precis som vanligt. Ni tar er in till puben via entré I-K på östra långsidan. Missa inte ta med dig giltigt medlemskort för 2013 och din matchbiljett. Kom i tid för att undvika köer vid insläppen.

Tänk på att parkeringsmöjligheterna är begränsade vid Guldfågeln Arena. Vi rekommenderar i första hand andra färdsätt till arenan – eller kom i god tid. Samåkning är att föredra vid våra evenemang. Tar du bilen till Guldfågeln Arena parkerar du lämpligast vid Gastens träningsplaner (700 platser) som är belägen bakom den norra läktaren.

OBSERVERA att Kalmar Kommun har nya direktiv för Gastens parkering i år. Dessa kan du läsa via kommunens infoblad som du hittar här. Det finns även bra parkeringsmöjligheter runt gamla Volvofabriken.

Gästande supportrar hänvisas till Sektion L på norra kortsidan på arenan på nedre etage. Denna läktare rymmer 1150 personer och biljetter för supportrar till IFK Göteborgs supportrar köpes här. Det går även bra att köpa biljett på matchdagen direkt i biljettluckan vid bortaläktaren som öppnar en timme innan avspark, klockan 14:00.

Som vanligt blir det fullt med aktiviteter för alla barn i FF-Kidz-hörnan på familjeläktaren. Hämta ditt medlemskort vid FF-Kidz-hörnan – gratis såklart. Så alla barn – titta förbi FF-Kidz hälsar Challe kyckling! 

Stöd Kalmar FF:s ungdomsfotboll genom att köpa 50/50-lotter (halva potten). Försäljning sker utanför samtliga ingångar, inne i louchen samt vid alla kiosker på plan 2 och 3.

Souvenirbutiken i det sydvästra hörnet öppnar två timmar innan avspark, klockan 13:00 så välkommen in och handla bland vårt digra sortiment av rödvita souvenirer. Just nu är vår stora höstrea igång med upp till 50% i butiken. Medlemmar i Kalmar FF har som vanligt 20% på hela sortimentet. Matchbutiken på Östra läktaren öppnar klockan 14:00.

Till sist. Tänk på att Guldfågeln Arena är helt rökfri vid alla våra evenemang. Det gäller för alla gäster och i alla utrymmen.

Kalmar FF hälsar alla varmt välkomna till allsvensk fotboll på Guldfågeln Arena.

Lördagen den 27 augusti kommer IFK Göteborg på besök till Guldfågeln Arena

I fredag bjöd Kalmar FF på ett riktigt målkalas när IFK Norrköping besegrades med hela 5-0 på Guldfågeln Arena. Lördagen den 27 augusti klockan 16:00 väntar nästa hemmamatch och publikfest när IFK Göteborg kommer på besök till Guldfågeln Arena. Det väntas storpublik till matchen – så köp din biljett redan idag! 

(mer…)

Annons