Nästa hemmamatch: IFK Norrköping

8 maj, 2014 |

Lördagen den 10 maj tar vi emot IFK Norrköping hemma på Guldfågeln Arena

Nu på lördag är det dags för nästa allsvenska match på Guldfågeln Arena när vi tar emot IFK Norrköping för match i allsvenskans nionde omgång.

Lördagen den 10 maj tar vi emot IFK Norrköping hemma på Guldfågeln Arena

Nu på lördag är det dags för nästa allsvenska match på Guldfågeln Arena när vi tar emot IFK Norrköping för match i allsvenskans nionde omgång.

Biljetter till Norrköpingsmatchen köper du enklast via vår hemsida här och skriver ut på din skrivare – så kallad Print at home. Biljetten scannas sedan när du går in på Guldfågeln Arena.
Då vi vet att det ofta köar ihop sig rejält vid biljettkassorna på matchdagen så rekommenderar vi köp av biljett i god tid innan du kommer till Guldfågeln Arena. Har du inte möjlighet till detta så öppnar biljettluckorna i det sydvästra hörnet klockan 10:00 på matchdagen.
Biljetter kan även köpas på Kalmar Turistbyrå och på Kalmar Biljettcentrum i Kalmarsalen.

Gästande supportrar hänvisas till Sektion L på norra kortsidan av arenan på nedre etage. Denna läktare rymmer 1150 personer och sektionen öppnar en timme innan avspark. Biljetter för Norrköpings supportrar finns att köpa via iTicket eller direkt i luckorna vid bortaentrén på arenans norra sida som öppnar klockan 15:00.

Guldfågeln Arena öppnar en timme innan match. För er som skall besöka vår nya FF-Pub så är det två timmar innan avspark, klockan 14:00, som gäller. Ni tar er in till puben via entré I-K på Östra långsidan. Missa inte ta med dig giltig matchbiljett. Kom i tid för att undvika köer vid insläppen. Vill ni äta något innan matchen så går det bra att boka bord i FF-Puben genom att ringa Thomas på 0480-499 690.

Tänk på att parkeringsmöjligheterna är begränsade vid Guldfågeln Arena. Vi rekommenderar i första hand andra färdsätt till arenan – eller kom i god tid. Samåkning är att föredra vid våra evenemang. Tar du bilen till Guldfågeln Arena parkerar du lämpligast vid Gastens träningsplaner (700 platser) som är belägen bakom den norra läktaren. Det finns även bra parkeringsmöjligheter runt gamla Volvofabriken och vid Hansa City.

För lokalbussar ut till Guldfågeln Arena, klicka dig vidare till www.klt.se för utförlig tidtabell och priser. Bussar avgår från Kalmar Central var 20 minut och du är ute vid arenan på ca:12 minuter.

Stöd Kalmar FF:s ungdomsfotboll genom att köpa 50/50-lotter (halva potten). I år utökar vi vinsterna med ett fint andrapris från Halltorps Gästgiveri som ger andrapristagaren ett presentkort på en övernattning. Försäljning sker utanför samtliga ingångar, inne i loungen samt vid alla kiosker på plan 2 och 3.

Souvenirbutiken i det sydvästra hörnet öppnar två timmar innan avspark, klockan 14:00 så välkommen in och handla bland vårt digra sortiment av rödvita souvenirer. Medlemmar i Kalmar FF har som vanligt 20% på hela sortimentet.

Till sist. Tänk på att Guldfågeln Arena är helt rökfri vid alla våra evenemang. Det gäller för alla gäster och i alla utrymmen.

Kalmar FF hälsar alla varmt välkomna till allsvensk fotboll och en ny familjefest på Guldfågeln Arena

Fredagen den 19 augusti kommer IFK Norrköping på besök till Guldfågeln Arena

Mot Helsingborgs IF kom 11 787 personer till Guldfågeln Arena. I måndags bänkade sig 10 999 åskådare för sydostderbyt mot Mjällby AIF. Fredagen den 19 augusti klockan 19:00 väntar nästa hemmamatch och ännu en publikfest på Guldfågeln Arena när Kalmar FF tar emot IFK Norrköping.

(mer…)

Annons