Nästa hemmamatch: Malmö FF

11 augusti, 2013 |

Söndagen den 18 augusti är det dags för nästa hemmamatch på Guldfågeln Arena

Söndagen den 18 augusti klockan 17:30 är det dags för nästa allsvenska hemmamatch när vi gästas av Malmö FF på Guldfågeln Arena. För att undvika köer och stress innan matchen så rekommenderar vi att du försäkrar dig om matchbiljett redan i dag.

Söndagen den 18 augusti är det dags för nästa hemmamatch på Guldfågeln Arena

Söndagen den 18 augusti klockan 17:30 är det dags för nästa allsvenska hemmamatch när vi gästas av Malmö FF på Guldfågeln Arena. För att undvika köer och stress innan matchen så rekommenderar vi att du försäkrar dig om matchbiljett redan i dag.

Biljetter köper du enklast via vår hemsida här för att skriva ut på din egna skrivare – så kallad Print at home. Biljetten scannas sedan när du går in på Guldfågeln Arena. Då vi vet att det ofta köar ihop sig rejält vid biljettkassorna på matchdagen så rekommenderar vi köp av matchbiljett i god tid innan du kommer till Guldfågeln Arena.

Biljetter kan även köpas på Kalmar FF:s kansli under vardagar 08:00-12:00, 13:00-16:00 på Kalmar Turistbyrå samt Kalmar Biljettcentrum i Kalmarsalen. Har du inte möjlighet till detta så öppnar biljettluckorna i det sydvästra hörnet klockan 10:00 på matchdagen. 

Guldfågeln Arena öppnar en timme innan match. För medlemmar i Kalmar FF som skall besöka vår medlemspub så är det en och en halv timme innan som gäller precis som vanligt. Ni tar er in till puben via entré I-K på Östra långsidan. Missa inte ta med dig giltigt medlemskort för 2013 och din matchbiljett. Kom i tid för att undvika köer vid insläppen.

Tänk på att parkeringsmöjligheterna är begränsade vid Guldfågeln Arena. Vi rekommenderar i första hand andra färdsätt till arenan – eller kom i god tid. Samåkning är att föredra vid våra evenemang. Tar du bilen till Guldfågeln Arena parkerar du lämpligast vid Gastens träningsplaner (700 platser) som är belägen bakom den norra läktaren.

OBSERVERA att Kalmar Kommun har nya direktiv för Gastens parkering i år. Dessa kan du läsa via kommunens infoblad som du hittar här. Det finns även bra parkeringsmöjligheter runt gamla Volvofabriken.

Gästande supportrar hänvisas till Sektion L på norra kortsidan och arenans nedre etage. Denna läktare rymmer 1150 personer och biljetter för supportrar till Malmö FF kommer upp för försäljning inom kort. Det går även bra att köpa biljett på matchdagen direkt i biljettluckan vid bortaläktaren som öppnar en timme innan avspark. Men vi rekommenderar förköp för att undvika långa köer på matchdagen. 

Som vanligt blir det fullt med aktiviteter för alla barn i FF-Kidz-hörnan på familjeläktaren. Hämta ditt medlemskort vid FF-Kidz-hörnan – gratis såklart. Så alla barn – titta förbi FF-Kidz hälsar Challe kyckling! 

Stöd Kalmar FF:s ungdomsfotboll genom att köpa 50/50-lotter (halva potten). Försäljning sker utanför samtliga ingångar, inne i louchen samt vid alla kiosker på plan 2 och 3.

Souvenirbutiken i det sydvästra hörnet öppnar två timmar innan avspark, klockan 15:30 så välkommen in och handla bland vårt digra sortiment av rödvita souvenirer. Medlemmar i Kalmar FF har som vanligt 20% på hela sortimentet. Matchbutiken på Östra läktaren öppnar klockan 16:30.

Till sist. Tänk på att Guldfågeln Arena är helt rökfri vid alla våra evenemang. Det gäller för alla gäster och i alla utrymmen.

Kalmar FF hälsar alla varmt välkomna till allsvensk fotboll på Guldfågeln Arena.

Söndagen den 21 oktober är det dags igen för allsvensk fotboll på Guldfågeln Arena

Kalmar FF spelar sin nästa hemmamatch i Allsvenskan söndagen den 21 oktober klockan 15:00 då Malmö FF står för motståndet på Guldfågeln Arena. Försäkra dig om en plats och köp din matchbiljett redan idag.

(mer…)

Annons