Ny seger för Tipselit

16 mars, 2014 |

KFF Tipselit kunde igår ta andra raka segern i Ligacupen

Kalmar FF Tipselit gästade Kristianstads IP och Kristianstads FF för match i Ligacupens andra omgång.

Trots en första halvlek som var långt från normal standard så kunde Kalmar FF gå till halvtidsvila med en 1-0 ledning sedan Herman Hallberg get FF ledningen på straff i den 22:a minuten.

I andra halvlek spelade man upp sig något och efter 65 spelade minuter ökade Pontus Fredriksson på till 2-0 innan Kristianstad reducerade i den 68 spelminuten med matchens sista mål.

Fredrik Carlén efter segern
– Vi vinner matchen utan att imponera. Första halvlek blåste mer eller mindre bort då vi hade väldigt svårt att få igång något spel i den starka medvinden.
I den andra spelar vi upp oss något och vinner rättvist men som sagt utan att prestationen var allt för bra idag.

3-0 seger för Kalmar FF Tipselit mot Örgryte

Kalmar FF Tipselit tog emot Örgryte IS i eftermiddags för match i Folksam U19 Allsvenskan Södra.

Det var kraftig blåst på Gasten och Kalmar FF var det lag som bäst klarade av förhållandena. Efter mål av Ludvig Holmertz i den 30 minuten kunde KFF gå till halvtidsvila med en ledning.

I andra halvlek ökade Dennis Andresson på till 2-0 i den 55:e minuten innan Ludvig Holmertz fastställde slutresultatet till 3-0 med 20 minuter kvar av matchen.