Sachpekidis från start i svensk förlustmatch

5 augusti, 2013 |

Filip Sachpekidis spelade från start när P16/97-landslaget föll mot Danmark med 4-0

Kalmar FF:s Filip Sachpekidis och Anton Maikkula är iväg i Norge med P16/97-landslaget för spel i Nordisk Pojkturnering.

I eftermiddags spelade Sverige mot Danmark i öppningsmtachen och det blev svensk förlust med 4-0. Danmark gjorde två mål i vardera halvleken.

Både Filip Sachepekidis och anton maikkula fick chansen i startelvan och Sachpekidis spelade 71 minuter innan han klev av till förmån för Atosh Abdishakur Elmi, till vardgas i IK Östria Lambohov. Anton Maikkula spelade 49 minuter innan han ersattes av Ulysses Veghelyi.

För Sverige väntar härnäst möte med Norge 2 under tisdagen.

Filip Sachpekidis fanns med i startelvan när P15/97-landslaget föll med 0-1 mot Norge

Det svenska P15/97-landslaget föll med 0-1 i torsdagens returmatch mot Norge på hemmaplan. Håkon Holmefjord Lorentzen gjorde matchens enda mål på straff i slutet av andra halvlek.