Säsongskort 2023

När vinterkylan slår mot ditt ansikte är det svårt att föreställa sig känslan av en ljummen vårvind och hemmapremiär på Guldfågeln Arena. Men snart är du här igen. Snart är du hemma igen.
2022 blev ett bra år i vår förenings historia och mycket är tack vare just dig. Att du var en del av det kommer vi aldrig glömma. Du som innan säsongen började räckte upp handen och sa ”jag är med”. Du som stod där i regn och solsken. Det är för dig vi gör det vi gör.
När dörrarna till Guldfågeln Arena slår upp igen så hoppas vi att vi får se dig här. Med ett hjärta fullt av hopp och drömmar.
Tillsammans kommer vi alltid vara Kalmar FF.

Välkommen hem.Hade du säsongskort ifjol och vill förlänga?
Reservationsnumret hittar du på vykortet som skickats till din postadress och sista förlängningsdag är 28 februari 2023.

Vill du ha digitalt eller fysiskt säsongskort?

När du köper du säsongskort via kalmarff.ebiljett.nu har du möjlighet att välja att få ditt säsongskort i digital form eller som fysiskt säsongskort. Det digitala säsongskortet får du direkt tillgång till via ditt bekräftelsemejl. Här nere finns instruktioner om de olika sätten som du når ditt digitala säsongskort på.

Väljer du ett fysiskt säsongskort kommer det att skickas till den postadressen du skrev in vid köpet. Utöver det kan du även nå ditt säsongskort digitalt så som det beskrivs nedan.

PDF-biljett – Länk kommer i bekräftelsemejlet du får efter att köpet gått igenom. Skriv ut PDF:en som pappersbiljett.

Mobilbiljett – Länk kommer i bekräftelsemejlet du får efter att köpet gått igenom. Öppna upp länken för mobilbiljett så skannas QR-koden vid entrén på matchdag

Ditt konto – Du loggar in på vår biljettsida kalmarff.ebiljett.nu. Din e-postadress du uppgav vid köpet är ditt användarnamn. Om du glömt bort ditt lösenord går det att beställa ett nytt via sidan.

Wallet – Ladda ner ditt säsongskort i Wallet. Detta kan du antingen göra direkt på ”tack för ditt köp” sidan efter att köpet har gått igenom eller genom att logga in på ditt konto. Du måste göra nedladdningen på din mobil. Fungerar både med Apple och Android.  

Kalmar FF Live appen – Logga in via appen med ditt fotbollskonto. Tänk på att samma e-postadress måste vara kopplad på ditt fotbollskonto som du använde vid köpet av säsongskortet. Inne i appen klicka ”konto” längst ner till höger för att få upp säsongskortet.Hade du inget säsongskort ifjol men vill köpa ett inför säsongen 2023?
Klicka här!

Försäljning av säsongskort sker på kalmarff.ebiljett.nu och sportkontoret på Guldfågeln Arena.
Vill du köpa ett säsongskort, tänk på att samma stol måste finnas ledig alla 15 hemmamatcherna, så när biljetter börjat säljas till matcher finns begränsat med stolar att välja på.  

Priserna för säsongskorten är oförändrade sen i fjol.

Säsongskortet 2023

  • Din egen plats på Guldfågeln Arena till Kalmar FF:s hemmamatcher i Allsvenskan 2023 (15 st)
  • Matcher i Svenska Cupen på Gasten IP och träningsmatcher på Gasten IP
  • 2 st kompisbiljetter
  • 10% rabatt på souvenirer 

Har nu några frågor eller inte har möjlighet att köpa ditt säsongskort på webben, skriv till nettan@kalmarff.se så hjälper vi dig!