Nya matcher, nya minnen!

Skapa Sveriges mest positiva fotbollsupplevelse med Kalmar FF 2024

Säkra din plats för hela 2024!

Varje gång jag går in på Guldfågeln Arena känner jag en enorm stolthet över att få leda ditt lag framåt.
Det finns få krafter som är så starka som när människor enas bakom något. Kraften i dig och alla de som på något sätt bär föreningen i sitt hjärta är det som ligger till grund för allt Kalmar FF är och någonsin kommer vara.

Hoppas du vill vara med! Säkra din plats på Guldfågeln Arena 2024.

/Henrik Jensen, huvudtränare Kalmar FF

 

Vanliga frågor

Säsongskort

För dig som vill ha din fasta plats på alla allsvenska hemmamatcher 2024.

Köp säsongskort Se alla sektioner

Säsongspotten

För dig som vill ha ett flexibelt säsongskort med 15 pottbiljetter att nyttja fritt på alla allsvenska hemmamatcher 2024.

Köp säsongspott

Abonnemang

För dig som vill prenumerera på rödvita matchbiljetter och betala per månad. Med ett abonnemang får du en biljett i månaden att nyttja på Kalmar FF:s allsvenska hemmamatcher.

Köp abonnemang

Våra sektioner

Ordinarie sittplats

För dig som vill uppleva fotbollen från de bästa platserna på östra långsidan. Välj mellan närheten till spelet på nedre etage med möjlighet att höra snacket på plan eller övre etage med en slående överblick över spelet, arenan och allt omkring.

Rullstolsplats inkl. ledsagare finns på nedre etage med de bästa platserna på västra långsidan.

Köp säsongskort

Sydostkurvan

Klacken, hemmastå och nu Sydostkurvan. Kärt barn har många namn. Här står vi tillsammans och sjunger fram laget mot nya mål och poäng i en härlig atmosfär.

Köp säsongskort

Familjeläktaren

Upplev fotboll tillsammans med hela familjen på vår familjeläktare. Här går ni vuxna, barn och ungdomar tillsammans på matcherna, för att på ett tryggt sätt välkomnas in i Kalmar FF-familjen. Denna populära läktare har varit slutsåld samtliga matcher under den gångna säsongen. Bra platser kombinerat med det förmånliga priset är en oslagbar kombo för familjer.

Köp säsongskort

Ungdom

Läktaren för ungdomar t.o.m. 17 år som vill uppleva fotboll själva tillsammans med sina kompisar. Här kommer du nära Sydostkurvan och blir naturligt en del av den härliga inramningen som ni tillsammans är med och skapar.

Köp säsongskort

65+

Här kan du som pensionär uppleva fotboll från utvalda platser på östra långsidan. Välj mellan närheten till spelet på nedre etage med möjlighet att höra snacket på plan eller övre etage med en slående överblick över spelet, arenan och allt omkring.

Köp säsongskort

Guldfågeln arena

Vanliga frågor

Ett säsongskort gäller 15 matcher för en och samma plats och betalning sker vid ett och samma tillfälle. Läs mer om säsongskort här.
Ett flexibelt säsongskort innehållande 15 biljetter. Dessa biljetter ligger i en pott som du själv styr över och tar ut biljetter till de matcher du vill gå på. Du väljer själv bland de lediga platser som finns tillgängliga och hur många biljetter du vill ta från potten vid respektive match. Betalning sker vid ett och samma tillfälle. Läs mer om säsongspotten här.
Med ett abonnemang får du en biljett per månad att nyttja på Kalmar FF:s allsvenska hemmamatcher. För dig som inte kan vara på plats vid varje hemmamatch utan vill besöka oss de tillfällen som passar dig. Detta är en prenumeration på biljetter som löper på. Varje månad/betalningstillfälle genereras en ny biljett till ditt konto. Matchabonnemang är inte bundet till en specifik säsong utan fortlöper månad för månad tills du själv väljer att avsluta det. Läs mer om abonnemanget här.
Vill du byta plats på ditt säsongskort tar du kontakt med oss. Det spelar ingen roll om säsongskortet ligger på reservation eller om det är betalt. På vissa sektioner är det mycket bokat och vi kan endast hjälpa till med ett byte om det finns platser lediga dit du vill flytta. Vi har inte möjlighet att bevaka platser som eventuellt inte hämtas ut, men vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa dig. Om du inte vill riskera att bli av med din nuvarande plats så betalar du den, hör sedan av dig på mail till nettan@kalmarff.se under den 1:a mars då vi kan hjälpa dig att byta plats till en som inte blivit förnyad.
Har du valt digitalt säsongskort fick du det i orderbekräftelsen i samband med ditt köp. Läs mer här om de digitala alternativ som finns. Har du valt fysiskt säsongskort kommer det skickas innan första allsvenska hemmamatchen till den adress som du angav vid köpet. Du har även tillgång till säsongskortet digitalt enligt ovan.
Våra säsongskort är inte personliga. Du kan låna ut ditt kort men tänk på att biljettypen måste gälla för den personen du lånar ut till, t.ex. har du ett säsongskort för barn så kan inte en vuxen gå in på det säsongskortet.
Vi använder oss av Klarna som betalningsleverantör. Där kan du använda dig av Swish, kortbetalning, presentkort, direktbetalning och faktura. Fakturan kan ställas ut till både privatperson och företag/organisationer och detta väljer du direkt i köpflödet.
Om någon annan person loggar in, hämtar ut och betalar ditt säsongskort, tänk då på att säsongskortet skrivs över på den personen som gör betalningen och då förlorar du ägarskapet över ditt säsongskort och din plats. Du kommer inte heller kunna ta del av de förmåner som ingår i ett säsongskor, t.ex. ta ut kompisbiljetter.
Om du har en fråga som inte besvaras här är du välkommen att kontakta Nettan via mail på nettan@kalmarff.se.

Visa att du köpt säsongskort!