Seger i Svenska Cupen

21 augusti, 2015 |

Det blev en nervös tillställning på Örjans Vall under gårdagen. Halmia chockade Kalmar FF inledningsvis och tog ledningen med 1-0 redan efter 9 minuter. 20 minuter senare rann Marcus Antonsson igenom och kunde kvittera till 1-1, efter att ha chippat bollen över Halmias målvakt Marcus Sahlman. Därefter tryckte Kalmar FF på för ett ledningsmål, men matchen gick till förlängning. Förlängningen innehöll flera chanser att avgöra men förblev mållös. Matchen gick till straffar där Ismael blev den stora matchhjälten när han slog in den matchavgörande sista straffen. Segern innebär att Kalmar FF är klara för Svenska Cupen.