Seger mot Halmstads BK!

1 maj, 2017 |

Det blev seger i kvällens match mot Halmstads BK med 2-0 (1-0). Melker Hallberg gav Kalmar FF ledningen med 1-0 i den första halvleken med ett riktigt drömmål. Från långt avstånd drog han på ett skott med sträckt vrist som letade sig in i bortre krysset. Viktor Elm skulle sedan se till att punktera matchen med ett frisparksmål, som även det letade sig in i ena krysset.

SEB Matchens lirare blev Melker Hallberg, framröstat av publiken.

Nu blickar vi framåt mot nästa match som är redan nu på söndag, borta mot IFK Göteborg på Gamla Ullevi. För att köpa biljetter till Kalmar FF:s borta stå så går du in här! Är du inte på plats på söndagens match i Göteborg så ser du så klart matchen hos Kalmar FF:s officiella sportbar O´Learys!

Det blev en skön seger för Kalmar FF i kvällens match mot Halmstads BK. Stor matchvinnare blev Romario som med sitt 1-0 mål i den 10e matchminuten gjorde matchens enda mål. Det ska även nämnas att Papa Diouf och Marcus Antonsson stod för ett fantastiskt fint förarbete till målet. Härnäst för Kalmar FFs del väntar Örebro SK på Behrn Arena på måndag kl.19.00.

Matchfakta hittar du här!

(mer…)

Kalmar FF besegrade Halmstads BK med 3-0 i lördagens träningsmatch på Gasten

Kalmar FF besegrade Halmstads BK med 3-0 (0-0) i lördagens träningsmatch på Gasten. KFF:s mål gjordes av Jonathan McDonald, Nenad Djordjevic och Papa Diouf.

Under lördagseftermiddagen spelade Kalmar FF sin andra träningsmatch för säsongen 2013. Inför drygt 1000 åskådare på Gasten följde laget upp tisdagens 2-1-seger mot Mjällby AIF med att besegrade den allsvenska nykomlingen Halmstads BK med 3-0, efter 0-0 i halvtid.