Tipselit: Seger mot Halmstad

18 april, 2014 |

Tipselitlaget bortaslog Halmstads BK på torsdagskvällen med 1-0 efter att Ludvig Holmertz gjort matchens enda mål i den 47:e minuten.

Kalmar FF U19 tog sin andra raka seger i Juniorallsvenskan då man besegrade Halmstads BK med 1-0, stor matchvinnare blev Ludvig Holmertz som i den andra halvlekens första anfall hittade rätt med ett välplacerat avslut i HBK-målvaktens bortre hörn.

Kalmar FF:s Fredrik Carlén efter matchen
– Det är inte lätt att vinna mot HBK i Halmstad än mindre på en dålig gräsplan i stark vind och stundtals störtregn. Det är en riktig kämpainsats i 90 minuter som killarna står för och även om HBK hade flera bra chanser att göra både ett och två mål så tycker jag att vi välförtjänt krigar till oss tre poäng.

Mer om matchen hittar ni här

Kalmar FF besegrade Halmstads BK med 4-1 i Juniorallsvenskan Elit Södra

På fredagskvällen tog Kalmar FF tre oerhört viktiga poäng i jakten på en plats till kommande JSM-slutspel. Hemma på Gastens konstgräsplan besegrades Halmstads BK med 4-1 (2-0) efter mål i tur och ordning av Melker Hallberg, Erik Hoang, Dennis Andersson och Fredrick Roskvist.

Kalmar FF följde upp tisdagen seger över Norrby IF med ännu en 4-1-seger. Denna gång hemma mot svårspelade Halmstads BK på Gastens konstgräs.